Este de 1000 de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli decat sa fii pesimist si sa ai dreptate...

luni, 27 septembrie 2010

Pastel prietenesc...



Play:
Pa pa! asta va zic tuturor. unii v-ati atasat prea tare...si nu mai stiti sa-mi dati voie sa zbor..si nu zbor la comanda...n-am facut-o, n-o s-o fac.

Rewind:
tu..nu mai vorbesti cu mine..nu inteleg de ce...ai fugit si tu...

Fast Forward:
m-am intalnit cu amintirile...si tot degeaba...la fel ca si atunci, si acum ati ramas la fel..tot nu stiti sa va tineti de promisiuni.

Rewind:
da, n-am venit...pentru ca eram sigura ca asa va fi...cand m-e dor de ceva, nu se concretizeaza cand vreau eu.

Fast Forward:
niciodata n-ai timp..mereu esti ocupata cu cate ceva...si nu-ti faci niciodata timp pentru lucrurile care conteaza pentru mine...astepti sa fac eu...

Rewind:
ti-am spus de la bun inceput ce si cum...de ce nu m-ai ascultat?acum stai si suferi pentru ceva ce nu merita..

Fast Forward:
imi zici mereu ca nu sunt singura..si esti aici...asta ma ingrijoreaza...nu vreau sa intri si tu in starile astea...nu merita..cred ca de fapt vreau doar sa-mi demonstrez ca nu exista oameni ca tine...e mai usor sa nu sper. nu mai sunt dezamagita.

Intro:
Mereu aici...intotdeauna a fost asa...de cand ma stiu...poate nu pe calea care trebuia, dar ai fost aici. niciodata nu m-ai dezamagit..si mi-era mai bine asa..am vrut sa te alung..dar ai ramas. nu poti pleca. nu te voi lasa sa pleci nici daca ai vrea. "esti parte din mine, din mine te cladesti"


such a lonely day...and it`s mine...it`s the day that i`m glad i`ve survived...did I?

duminică, 19 septembrie 2010

Caracterizare:))

"Iar eu sunt plin de gesturi imprudente
Ca sa te-apropii si ca sa te sperii
Jur-imprejur privelisti aberante
Copii fragili ducand parintii-n spate
Si-atunci te-ntrebi mai stii,cea mai frumoasa zi?
A fost la-nceput cand nu ma puteai minti.
Eu nu te vreau materna, plangacioasa,
Te plac cum esti: o pacatoasa!"
dupa atatea dezamagiri imi dau seama ca esti singurul care a ramas la fel...si singurul care a ramas la fel in relatie cu mine...chiar daca am avut discutia aia ciudata mai devreme...e interesanta toata treaba... :)) de fapt e interesanta conceptia ta despre mine...de fapt cred ca nu gandesc coerent azi...

marți, 14 septembrie 2010

Parfumul tau in camera persista...

Ceva a fost diferit...foarte diferit...ai fost altfel decat pana acum. Mai implicat. Mai tandru. Mai atent. Mi se pare mie sau ceva s-a schimbat? Te-ai schimbat...? cel putin in raport cu mine. A fost atat de bine. Atat de cald. de relaxant. pentru un moment am crezut ca te-ai indragostit.dar banuiesc ca totul se desfasoara doar in mintea mea..."te iubesc cu mila si cu groaza.." cred ca ma iubesti mai mult din mila si mai putin din groaza. Adormisem cu capul pe pieptul tau. si era atat de bine. atat de familiar. si parca atat de natural. chiar mi-era dor de asta. mi-era dor sa te vad si sa stam de vorba. desi azi ai fost foarte tacut. prea tacut. nu inteleg ce ai patit si ce s-a schimbat. as vrea sa pun totul pe seama oboselii dar nu cred ca e doar atat. eu sper sa-ti fie bine. si cat pot, sa ma lasi sa te ajut. Oricum tu stii ca eu sunt aici. Ca-ti sunt aproape si voi sta mereu aproape...te sarut dragul meu.