Este de 1000 de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli decat sa fii pesimist si sa ai dreptate...

sâmbătă, 25 mai 2013

Full moon...




Play:
Astazi pe cer era o Luna imensa... M-as fi pierdut cu firea daca nu ar fi fost imbratisarea rece care nu ma lasa sa cad prada viselor...
Pause:
Mai tii minte dansul de sub Luna plina? Da, atunci nu-mi culegeai inimi din par de teama sa nu-mi fie descoperite. Da, atunci lucrurile erau mai simple. Mai frumoase.. mai nesigure. Zici ca intotdeauna m-ai urat pentru ca am ales eu calea.. dar dupa cum ti-am mai spus, cineva trebuia sa fie rational. Daca Otilia nu pleca, Felix nu ajungea doctor. Da, ea a fugit cu un Pascalopol, dar nu toate versiunile se termina la fel. Exista o versiune pe care o stiu foarte putini. O versiune in care lucrurile iau o alta intorsatura. O sa ti-o spun cu alta ocazie... Desi tind sa cred ca o stii la fel de bine..
Rewind:
Primul sarut? Pff.. a trecut mult timp de atunci. A fost foarte ciudat.. El stia mai multe decat mine. Eu eram doar confuza. Insa primul sarut care a contat este acelasi care dainuie in suflet si acum. Cel care te inveleste intr-o bucla temporala. Cand simti ca timpul nu mai conteaza, iar cerul, soarele, iarba proaspat taiata, ploaia, norii, destinul, totul conspira la retrairea momentului primordial. Inchizi ochii si esti din nou acolo.. in gradina Edenului, golit de inhibitii si reguli, de norme sociale si lipsa de timp. Este cald si bine, si nimeni si nimic nu te-ar putea atinge vreodata. Este momentul in care te simti zeu, dar fara a fi arogant. Doar.. risipesti fericire. Si simti ca intr-adevar traiesti. Pentru prima data, cand iti atinge buzele, simti cum toata pielea freamata pe tine, cum ai 10000 de orgasme in acelasi timp. respiratia lui calda pe fata ta... mana care te cuprinde si nu vrea sa te mai elibereze de teama sa nu fugi iar, desi stie foarte bine ca oricat ai fugi, tot el este El. Orice crezi ca ai putea gandi in acea secunda, dispare. caci mintea ta e paralizata si in acelasi timp foarte activa. Te simti de parca ai luat LSD sau ceva si toate simturile tale iau viata. Simturi pe care nu stiai ca le ai. Da.. cel putin asta simti... si cand o simti dupa mii de ani stii ca este tot.

4 comentarii:

  1. Partea I

    http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg

    Seara..Interesant filmuletz..." Cat e ceasu? Deja e 10.30?? Nu ar fi trebuit sa stau atata.. Ar trebui sa plec :) Ma bucur ca v-am revazut! Si ma bucur ca aud inca un vis implinit la ai mei prieteni dragi! Multa bafta in Austria!
    Va salut, eu ma retrag am treburi de rezolvat.. Ne auzim pe altadata.."
    Asa am luat bitza tiptil, tiptil, cobor cele 4 etaje cu bitza in bratze, involburat in ganduri paradoxale .. si cand deschid usa de la scara "BUF!" ma loveste o adiere care ma face sa ma zgribulesc si sa ma strang in brate.. E frig.. e rece.. nimeni in jur.. Dar e lumina ?! da.. ceva lumineaza.. Nu-mi dau seama.. E prea frig..
    Hop Tzop, tre sa ajung akasa repede ..ingandurat pun mana pe telefon.. nu? da?..

    Dracushorul : "Dada Trbuie!! Acum! Haaaaai!! Ce-are? Suna! Vorbiti de folk..Nimik altceva"
    Ingerashul : "Totusi mai asteapta.. Un pic de rabdare, ca vine ziua de luni, marti..E timp destul!!"
    Dracushorul : "E timp pe drq...Nu mai e nimik!! Hai pune mana, scoate telefonul si dai CALL !!"
    Ingerashul : "Tu nu vezi cat de frig e afara?!?! Vrei sa tremure tot drumul Sa-i tremure vocea ?"
    Dracushorul : "Tremura tremura, cu asta basta! macar rezolva ceva! Stie o treaba.. O sa doarma mai bine! Esti las R! Da-i drumul!"
    Ingerashul : "Nunu, nu te mai baga. Lasal sa se descurce..Las nu e. Nici lipsit de curaj.. Cu siguranta asteapta ceva..Uite-te la el..Stie ce vrea, stie ce simte.. dar nu stie cum sa zica.. "
    Dracushorul : "mmm... "
    Ingerashul : " .. "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii tu oare ca oscilam intre Your love means everything si paradise? ma intreb acum, dupa ce am vazul link-ul... le ascultam pe amandoua si mi-am zis.. mda.. cred ca asta mi-ar adresa-o El.. ca sa vezi cum functioneaza lucrurile...

      Ștergere
  2. Partea II

    Pun telefonul inapoi in buzunar.. Nu cred k e momentul potrivit..

    Tremur de frig.. Cine ma pus sa merg doar intr-un tricou???
    In timp ce merg suiera soapte in noapte in urechile mele.. Rotile nu se invart.. Au prins si ele aripi .. deja zboara.. Ajung in apropiere de casa si ma prelinge o picatura de mangaiere in ceafa.. ?! Cine e? Ma uit in stanga, esti Tu, Doar Tu cine putea fi??
    Luna plina m-a vegheat tot drumul..pana am ajuns akasa, m-am pierdut printre blocurile gri si nu am vazut doar cand am ajuns akasa.. Desi Tu erai acolo tot drumul..

    Ma opresc.. Din nou scot telefonul...

    Dracushorul : "Dada Trbuie!! Acum! Haaaaai!! Ce-are? Suna! Vorbiti de folk..Nimik altceva"
    Ingerashul : "Totusi mai asteapta.. Un pic de rabdare, ca vine ziua de luni, marti..E timp destul!!"
    Dracushorul : "E timp pe drq...Nu mai e nimik!! Hai pune mana, scoate telefonul si dai CALL !!"
    Ingerashul : "Lasa-l in pace ca tocmai a ajuns akasa. E bine sa fie bine pentru amandoi. Nu grabi lucrurile !"
    Dracushorul : "Macar rezolva ceva! Stie o treaba.. O sa doarma mai bine! Esti las R! Da-i drumul!"
    Ingerashul : "Nunu, nu te mai baga. Lasal sa se descurce.. Las nu e. Nici lipsit de curaj.. Cu siguranta asteapta ceva.. Uite-te la el..Stie ce vrea, stie ce simte.. dar nu stie cum sa zica."

    Eu : T..t..terminati o.odat..tta!!!!!!

    Dracushorul : "Hahaaaaa!! Tremura de frica :)) =)) Heheeee! "
    Ingerashul : " Nu tremura de frica.. Nicidecum .. Tremura de frig.. si de imposibilitatea de a putea face ceva.. Ar face ceva.. Poate sa faca ceva.. dar e cam tarziu si inca nu isi permite .. "

    Dracushorul : "Isi permite! Mereu si-a permis. Toti stim asta. Acesta este adevarul suprem!"
    Ingerashul : "Ai dreptate, dar intai lucrurile trebuie sa se rearanjeze in favoarea amandurora.. si apoi vor cuceri lumea Impreuna "
    Dracushorul : "mmm..."
    Ingerashul : "Hai nu mai marai atata.. Asa este. Stim si Noi, Stiu si Ei. Totul este in favoarea lor.. Pana si ploile se opresc, pana si Soarele rasare atunci cand trebuie! "
    Dracushorul : "Da, dar tre sa vada si ei asta.. Impreuna.."
    Ingerashul : "Mereu impreuna.."

    RăspundețiȘtergere
  3. Partea III

    Pun telefonul la loc. Urc scarile ajung acasa.. Arunc telefonul in pat si plec sa mai fiu vizibil prin casa..

    Se face Ora 12.00 fix. Fix.. Ma iubeste. De altfel si eu. Ma uit.. 2 apeluri.. Cand? De cat timp? Ce pot face? ..o ora?? pffff Cam mult .. suspin cu greu .. Sa sun?

    Dracushorul : "Dada Trbuie!! Acum! Haaaaai!! Ce-are? Suna! Vorbiti de folk..Nimik altceva"
    Ingerashul : "E 12 Noaptea!! TACI, ca nu pui tzara la cale in folk la 12 Noaptea mai ales in situatia asta .. "
    Eu : "Asa e.."

    Totusi am un loc in care as putea sa scriu.. E tarziu.. Dellutzu doarme , nu e pornit.. N-am de gand sa-l pornesc pentru ca e prea tarziu.. Maine sigur o sa fac asta..

    Adorm .. Simt.. Visez ..Tremur.. Suspin.. Respir.. Respiri.. Suntem amandoi, la fel ca altadata.. Mereu .. Eu si Tu .. Noi..

    [...]
    Tzrrr ?#$%@#$%@#$%
    Tzrrrrrrr ?*(%^*$&*)$%..
    Tzrrrrrrrrrrrrrr !$%)%$#^()_^...

    Ma ridic, raspund .. Cea ma frumoasa surpriza in ultimele luni.. O trezire spectaculoasa care mi-a umplut ziua de tot ce putea fi mai frumos intr-o luna de primavara.. Tu, Doar Tu.. Mereu Tu.. Mereu Noi..
    Multumesc >:D<

    Ingerashul : "Vezi? Vezi?"
    Dracushorul : "Da.."

    Dansul de sub Luna? Mereu va fi acolo, Mereu este aici.. Mereu il vom dansa..
    Enigma Otiliei este doar o poveste .. Nicio poveste nu este la fel.. Toate difera, toate sunt unice.
    In cazul de fata povestea este si spectaculoasa.. nu doar unica sau diferita.. Are ceva ce stim doar Noi..
    Mister.. Si stim bine Amandoi ce este Aici, ce este Acolo ..

    "Primul sarut? Pff.. a trecut mult timp de atunci." Cu siguranta "Eternul sarut".. "Atotprezentul sarut".. si nu .. nu a trecut mult timp.. Inca suntem acum.. la fel ca atunci. Acum ca si Atunci.
    Este inconfundabil. Are o amprenta ce nu poate fi confundata nici intr-o alta era..Are personalitate.. Ne reprezinta..Ne ridica din ce in ce mai sus.. Este contopirea universala.. Este sensul vietii.. trairea Vesnica
    si Fericirea Suprema .. Paradisul.

    Mereu,
    t.m.c.p.d.Noapte!
    Mereu,
    Luna Mea!
    Mereu..
    Impreuna >:D<

    RăspundețiȘtergere